Puur, licht en in het centrum

Onze 2 studios zijn heel licht en zijn gelegen in het hartje van de stad Eupen. Ze zijn met zorg ingericht, in een rustige straat met eenrichtingsverkeer en zijn zeer comfortabel. Badkamer – douche, ingerichte keuken, dubbel bed 160 cm, bureau en wifi.

We hebben ook een plaats in de ingang voor uw fietsen.

Neem plaats & voel u thuis

De uitrusting

Modern en zeer goed geïsoleerd appartement: bureau en wireless internet (wifi), ingerichte keuken, salon met flatscreen tv, dubbel bed van 160 cm voorzien van lakens, badkamer met douche, haardroger en handdoeken.

Rookvrij, niet geschikt voor feesten, dieren niet toegelaten.

Brandblussers, rookmelders, branddeken en EHBO-kit.

Studio 2.1

Studio 2.2


 

Voorzien van een gratis Wifi verbinding, biedt Xperience-today u 2 moderne accommodaties van 45 m² in Eupen. Modern en zeer goed geïsoleerd appartement : bureau en wireless internet (wifi), ingerichte keuken (koelkast, kookplaten, Nespresso koffiemachine), salon met flatscreen tv, kledingkast met hangers, dubbel bed van 160cm voorzien van lakens, badkamer met douche, haardroger en handdoeken.

Rookvrij, niet geschikt voor feesten, dieren niet toegelaten.

Brandblussers, rookmelders, branddeken en EHBO-kit.


Indien u het wenst, is een vers ontbijt iedere dag mogelijk (op eigen kosten) in een sympathieke bakkerij geopend van 7 u tot 18 u op 100 m van onze appartementen.
U heeft ook een ruime keuze tussen verschillende restaurants en brasseries in de nabije omgeving (400 m).

Parking op 100 m voor 2 € per dag of op 200 m … maar dan wel gratis.Wij spreken Frans, Duits, Nederlands en Engels.

U bevindt zich al meteen in het stadcentrum van Eupen, een charmant klein stadje in het oosten van België. Alles is te voet bereikbaar.

 

In onze mooie streek bestaat er de mogelijkheid om diverse activiteiten uit te oefenen zoals skiën, wandelen te voet of met de fiets, golf,… Fietsverhuur is mogelijk.


Onze appartementen bevinden zich op 4 km van de Eupener dam, op 35 km van Maastricht (Holland), op 30 km van Luik (België) en op 15 km van Aken (Duitsland). U bevindt zich in het centrum van de 3 landen (B-DE-NL).

Het circuit van Spa-Francorchamps bevindt zich op 35 km afstand en het signaal van Botrange op minder dan 20 km. Het signaal van Botrange duidt het hoogste punt van België aan (694 m). Gelegen in de Hoge Venen.

PRIJZEN

De prijs per nacht is € 90.
Het kan echter variëren afhankelijk van het seizoen en de verschillende activiteiten in de omgeving van Eupen.

 

2 personen maximum per appartement (behalve baby).

Op aanvraag, kunnen wij een bed voor de baby ter beschikking stellen (15 € per nacht).

Prijzen zijn met BTW inbegrepen. 

Het ontbijt is niet inbegrepen.De handdoeken worden één keer per week vervangen. Het reinigen van de studio’s is voorzien na het vertrek van de klant.

ANNULERINGSKOSTEN

Wanneer u een boeking op het laatste moment annuleert, is het bijna onmogelijk voor ons het appartement opnieuw te verhuren. Daarom zijn er een aantal annuleringskosten van toepassing:
 14 dagen voor aankomst: 0 % van het verschuldigde bedrag wordt betaald.
 7 dagen voor aankomst: 50 % van het verschuldigde bedrag wordt betaald.
 Voor annulering op dezelfde dag van aankomst of als de klanten gewoon niet komen: 80 % van het verschuldigde bedrag wordt betaald.
 De betaling geldt als reservatie en dient te gebeuren vóór de aankomst per bankoverschrijving. 

Voor reserveringen van langer dan 2 weken, wordt een borg van € 200 gevraagd.